L’ALCALDE DE CALLOSA D’EN SARRIÀ CONTINUA AMB LA SEUA ACTITUD AMENAÇADORA

Després de que el Bloc-Compromís denunciara públicament l’assetjament que estan sofrint arrel del conflicte viscut entre el regidor del Bloc, Joan Tasa, i l’alcalde de Callosa d’en Sarrià, Batiste Saval, no pareix que vinga la calma. En la passada sessió plenària de 29 de març, Batiste Saval tornà a utilitzar un llenguatge grotesc i impositiu per a  no únicament amenaçar a l’oposició sinó també per a dir-los que, a més, serà per culpa seua. Des del Bloc-Compromís de Callosa senyalen aquesta actitud com a “formes polítiques que recorden els règims autàrquics i repressors” a més de destacar que el grup a càrrec del ajuntament “trien l’atac personal quan no hi ha arguments polítics“. Que cadascú jutge per sí mateix:

 

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s