ESDEVENIMENTS PER A AQUEST CAP DE SETMANA

Divendres 23 de març:

  • Comença la I Ruta de la Tapa a Callosa d’en Sarrià. Serà divendres i dissabte.

 

 

 

 

 

Dissabte 24 de març:

  • Jornada de Jocs, Cançons i Llegendes Populars al Carrer. Serà en la Finca Santa Bàrbara d’Altea la Vella des de les 11h fins a les 18h. De matí hi haurà Jocs Populars acompanyats de la Colla de Dolçainers i Tabaleters, i on participa el Col·lectiu l’Empelt de Callosa d’en Sarrià. A les 15’30h Xarrada Participativa “llegendes de tradició oral i escrita amb música” per a públic familiar a càrrec de Joan de Deu Prats. I després un taller de Muixeranga.

 

  • Festidrac! Amb el motiu de la presentació del primer disc del grup Komfusió, la penya El Drac de La Nucia, majorals d’enguany, han organitzat aquest festival rock amb la participació del grups Rapsodes, Owix, Alevosía Rock, Malabarraka i Komfusió, a més de Batukada Sakumba i una Rave al finalitzar amb DJ Sento. Més informació.

 

 

  • XIII Trofeu de Viet-Boxing Ciutat de Benidorm. A partir de les 21.30 en el Palau d’Esports de Benidorm. Més informació.
Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s