CRISIS O ESTAFA?

Article enviat pel PSPV-PSOE de Callosa d’en Sarrià:

Amb la que està caent… El PP callosí ataca de nou. Un nou despropòsit: un altre regidor del PP amb dedicació exclusiva, és a dir, nou sou a un regidor. CATORZE pagues de 2.014 euros = 28.196 euros. El nostre municipi ja disposa de 4 regidors amb DEDICACIÓ EXCLUSIVA, encara que compatible amb altres activitats privades, com l’assessorament a empreses, segons l’alcalde.

Aquest despropòsit és més greu, si cap, en tractar-se en una època que tots criden de CRISIS. L’Ajuntament sembla ser que no té diners i per això rebaixa les ajudes socials i les subvencions a entitats i associacions. D’altra banda, manté a 4 REGIDORS AMB DEDICACIÓ EXCLUSIVA, 2 PERSONAL DE CONFIANÇA, 1 ASSESSOR JURÍDIC i 1 TÈCNIC COL·LABORADOR EN URBANISME que sumen al voltant de 250.000 EUROS ANUALS. Crisi o estafa?

Pel servei clavegueram al 2011 l’ajuntament va pressupostar 88.500 euros i va recaptar 90.400 euros. Al 2012 el pressupost per al clavegueram és de 190.000 euros; un augment del 115 %. Qui pagarà esta barbaritat? Els ciutadans de Callosa.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s