ESDEVENIMENTS PER AL CAP DE SETMANA

Per aquest cap de setmana podrem gaudir dels següents esdeveniments a Callosa d’en Sarrià:

Dissabte 3 de març:

  • Concert de la Big Band de l’Associació d’Amics de la Música de Callosa d’en Sarrià amb “Swing, latin, funky…” dins del II Mes del Soci de l’AAM. Serà a les 20:00 hores en la Casa de la Música.
  • El Col·lectiu l’Empelt ha organitzat una ruta circular per Aitana que transcorrerà pel Pas de la Rabosa. Serà  a les 8’30h en la Font de Partegat (Benifato) per sortir a les 9 hores. S’haurà de portar esmorzar i dinar, i l’Empelt prepararà una “picaeta” i la beguda (vi, cervesa i mistela) per 3€ per a tots i totes els qui vulguen quedar-se a dinar al acabar la ruta.
  • Malgrat no és a Callosa, cal destacar que el grup de música Komfusió participarà en la final del concurs de grups Mig Any Meruts 2012, que se celebra a Agullent a partir de les 21 hores.

Diumenge 4 de març:

  • Espectacle de la Companyia de Dansa de l’Associació d’Amics de la Música de Callosa d’en Sarrià amb “Escenes Flamenques“ dins del II Mes del Soci de l’AAM. Serà a les 17:30 i 1930 hores en la Casa de la Música.
  • El grup de muntanya Penya el Frare ha organitzat una ruta circular pel Cabal. L’eixida serà a les 8 hores des de la Plaça el Convent amb els cotxes, i s’haurà de dur l’esmorzar. És una ruta de dificultat mitjana i d’uns 9 kilòmetres de distància.
Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s