CAP DE SETMANA DE SENDERISME

Aquest cap de setmana hi ha programades dues rutes senderistes organitzades per dos col·lectius de Callosa d’en Sarrià:

  • El dissabte 3 de març el Col·lectiu l’Empelt ha organitzat una ruta circular per Aitana que transcorrerà pel Pas de la Rabosa. Serà  a les 8’30h en la Font de Partegat (Benifato) per sortir a les 9 hores. S’haurà de portar esmorzar i dinar, i l’Empelt prepararà una “picaeta” i la beguda (vi, cervesa i mistela) per 3€ per a tots i totes els qui vulguen quedar-se a dinar al acabar la ruta.
  • El diumenge 4 de març, el grup de muntanya Penya el Frare ha organitzat una ruta circular pel Cabal. L’eixida serà a les 8 hores des de la Plaça el Convent amb els cotxes, i s’haurà de dur l’esmorzar. És una ruta de dificultat mitjana i d’uns 9 kilòmetres de distància.
Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s