ARA SÍ: COMENÇA EL CICLE D’HISTÒRIA DE L’EMPELT

Aquest divendres 24 de febrer comença finalment, després d’haver sigut suspesa la primera conferència, el Cicle d’Història organitzat pel Col·lectiu l’Empelt de Callosa d’en Sarrià. I ho faran de la mà de Vicent Terol, arxiver d’Ontinyent, que tractarà les Primeres Germanies i la Matança del Castell de Polop. Serà a les 19 hores en la Casa de Cultura de Callosa.

Les següents conferències que també abordaran moments importants de la nostra història seran el dia 9 de març amb Agustí Galiana i Manuel Pintó, de l’Associació d’Estudis de la Marina Baixa, que tractaran “La Marina Baixa: escenari protagonista de l’expulsió del moriscos“; i el 23 de març amb Carmen Pérez Aparicio, de la Universitat de València, que tractarà la “Guerra de Successió“.

En aquest acte col·laboren l’Ajuntament de Callosa d’en Sarrià, la Universitat de València i L’Associació d’Estudis de la Marina Baixa.

 

 

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s