ELS ESTUDIANTS DESAFIEN LA VIOLÈNCIA POLICÍACA I TORNEN AL CARRER

Les imatges de la repressió policial han donat la volta al món - Foto: Germán Caballero

Morera i Sanz demanen hui explicacions a Sánchez de León sobre l’actuació de la policia

Després dels greus incidents de la setmana passada, per una actuació violenta de la policia, els estudiants valencians es disposen hui a eixir una altra volta al carrer per protestar contra la violència i per demanar més recursos per a l’ensenyament públic. Concretament, una nova concentració es farà davant l’IES Lluís Vives de València, a les 14.45, amb el designe de tornar a tallar el trànsit al carrer de Xàtiva.

Aquesta serà la quarta jornada de protesta en menys d’una setmana i es farà el mateix dia que, per primera volta, la delegada del govern espanyol al País Valencià, Paula Sánchez de León, haurà de donar explicacions sobre l’actuació de la policia, molt criticada per tots els partits de l’oposició a les Corts Valencianes. De León també es reunirà amb el síndic de Compromís, Enric Morera, i amb la coordinadora d’EUPV, Marga Sanz per parlar de ‘la proliferació de concentracions i de manifestacions no comunicades’.

Ara, el govern valencià no veu, en els incidents de la setmana passada, res que puga reprotxar-se a Sánchez de León: ‘Estic convençut que la delegada del govern ha fet tot allò que creia que havia de fer, amb l’assessorament corresponent’, va manifestar el vice-president de la Generalitat, José Císcar.

Font: VilaWeb

Notícies relacionades:

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s