SUSPESA LA PRIMERA CONFERÈNCIA DEL I CICLE D’HISTÒRIA DE L’EMPELT

Hui començava el I Cicle d’Història organitzat pel Col·lectiu l’Empelt de Callosa d’en Sarrià on  Vicent Terol, arxiver d’Ontinyent, anava a tractar “La Revolta de les Germanies. La matança del Castell de Polop“. Però aquesta primera conferència ha tingut que ser suspesa per motius de salut del conferenciant.

Des de l’Empelt ens informen, a través del facebook i del seu bloc, que la propera conferència serà el el divendres 24 de febrer a les 19 hores en la Casa de Cultura de Callosa d’en Sarrià, i tractarà sobre  “L’expulsió dels Moriscos. Conflictes i Repoblació“ a càrrec d’Agustí Galiana, President AEMABA i Director de la revista Sarrià.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s