16.757 ATURATS MÉS AL GENER

Foto: El Punt

La desocupació al País Valencià puja un 3,13% respecte del passat mes de desembre. El nombre total de desocupats se situa en 551.793

El nombre d’aturats registrats en les oficines del Servei Públic d’Ocupació Estatal va pujar en 16.757 persones al País Valencià, un 3,13% més que el passat desembre, segons les dades facilitades aquest dijous pel ministeri d’Ocupació i Seguretat Social.

Després de l’última actualització de dades, la corresponent a gener de 2012, situa en 551.793 el total de persones que busquen feina al territori valencià. Només Andalusia, que passa el milió i Catalunya, amb 633.210, superen aquesta xifra.

En els últims dotze mesos, 37.99 persones s’han inscrit en les oficines de l’Inem a la recerca d’ocupació, cosa que suposa un 7,39% més que en gener de 2011.

L’increment de la desocupació encara és major en el conjunt de l’Estat, on l’atur va experimentar un ascens del 4%, amb 177.470 aturats més, fins a arribar a la xifra més alta de tota la sèrie històrica comparable, que arrenca en 1996: pràcticament 4,6 milions de desocupats.

Font: El Punt

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s