JORNADA INAUGURAL DEL V CONGRÉS D’ESCOLA VALENCIANA

Escola Valenciana ha organitzat un congrés extensiu en el temps amb jornades de reflexió que s’estendran durant 2012 al llarg de les nostres comarques sota el títol “L’escola en valencià: un model de qualitat més enllà del plurilingüisme“.

La Jornada Inaugural serà el pròxim 4 de febrer de 2012 a la Facultat de Filologia de la Universitat de València (Avda. Blasco Ibáñez, 32 – València). La conferència marc de la jornada correrà a càrrec del senyor Federico Mayor Zaragoza amb el títol “Cap a una escola de qualitat“.

L’objectiu és establir un fòrum de debat actiu i participatiu que aculla propostes de tots els sectors de la comunitat educativa (Escola Valenciana, centres educatius, grups de treball universitaris, associacions de pares i mares, sindicats de l’ensenyament, entitats i associacions) en forma de: conferències, tallers, experiència de centre, presentacions de llibres, presentacions de materials, documentals i d’altres.

Els principals destinataris seran: les famílies d’alumnes, AMPAs i FAPAs, professorat, estudiants, EPAs, Associacions.

Més informació: Escola Valenciana

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s