MANIFESTACIÓ EN DEFENSA DE L’ENSENYAMENT PÚBLIC A ALACANT

Des de  Plataforma en Defensa de l’Ensenyament Públic d’Alacant s’ha convocat una manifestació en defensa de l’ensenyament públic per al pròxim dissabte 21 de gener de 2012 a partir de les 18.00 h i eixida des de les escales de l’IES Jorge Juan d’Alacant, institut que ja s’ha quedat sense llum pels impagaments del Consell.

Es pretén denunciar les constants retallades i agressions que pateix l’ensenyament valencià en general i, en especial, el públic. “No podem oblidar les retallades hagudes en les beques de menjador i de llibres; la  paralització de l’extensió de la gratuïtat dels llibres a tot l’ensenyament obligatori, la demora en els pagaments als centres que amenaça el seu funcionament, i en els pagaments de les ajudes a les famílies, ens fan partícips de la convocatòria de la PLATAFORMA invitant-vos que assistiu per a defendre el que és nostre, l’educació pública, que és la de tots“.

Dedicat a tots i totes les professores de l’ensenyament públic

Plataforma en Defensa de l’Ensenyament Públic d’Alacant

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s