ALACANT EN ALERTA PER VENTS I PLUGES

També hi ha alerta groga per fenòmens costaners en tota la província

El País Valencià està aquest dimarts en alerta groga per vents i les províncies de València i Alacant també ho estaran per pluges, segons dades de l’Agència Estatal de Meteorologia.

En total, nou províncies de l’est peninsular romandran en alerta taronja (risc important) per acumulació de neu de fins a 7 centímetres i fortes ratxes de vent que podrien aconseguir els 70 quilòmetres per hora. S’esperen a més precipitacions que acumularan 70 mm en 12 hores.

En concret, s’espera alerta taronja (risc important) per nevades a Granada i Almeria i groga (risc) a Girona, mentre que estaran en alerta taronja per pluges a Melilla i groga a València i Alacant. Així mateix, les províncies de València, Alacant i Murcia registraran alerta groga per vents.

D’altra banda, les províncies de Castelló, València, Alacant, Murcia, Almeria, Lanzarote i Melilla estaran en alerta groga per fenòmens costaners.

Els cels es mantindran nuvolosos o molt nuvolosos en l’extrem sud-est peninsular, Melilla, Balears, Girona i nord de Canàries, amb precipitacions febles o localment moderades al principi, més intenses i localment persistents en el litoral del llevant i, podent ser a més localment forts a Melilla, remetent al llarg del dia.

També són possibles les precipitacions en la resta del sud-est peninsular, Teruel i est de Catalunya. La resta de la Península romandrà amb cels poc nuvolosos. La cota de neu, per la seua banda, se situarà entre els 800 a 1.100 en el sud-est peninsular, pujant durant el dia.

Finalment, les temperatures diürnes registraran un lleuger a moderat ascens en la Península, mentre que a la nit es produirà un descens dels termòmetres en la meitat nord. Els vents bufaran moderats a forts del nord-est a Canàries, litoral mediterrani i Balears.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s