LA VILA ENVIA A POLICIES ALS COL·LEGIS PER A SABER QUI PROTESTEN PER LES RETALLADES

Foto: Lars Ter Meulen

Els docents se senten acoquinats per la mesura ordenada per l’Ajuntament, sense competència en Educació

Com la majoria de centres educatius de la província, els docents de col·legis públics de la Vila van protestar contra les retallades anunciades pel Consell. Ho van fer col·locant el divendres pancartes en les tanques de les seues instal·lacions. A diferència dels seus col·legues de poblacions veïnes, tal protesta va tenir una conseqüència immediata: la visita al centre d’agents de la Policia Local.

Van acudir, segons va explicar ahir la responsable de Seguretat Ciutadana, “per a preguntar si per part de la direcció del centre s’havia autoritzat” penjar les pancartes. Segons els docents, els van recordar també que els directors “eren els últims responsables del que tal mesura poguera implicar”. Un advertiment que ha sentat molt mal als col·legis vilers. Segons va declarar ahir Salvador Vidal, del sindicat STEPV, els directors saben bé com és la seua responsabilitat, i les visites van ser interpretades “amb un sentiment de coacció quan les pancartes no insulten a ningú”.

L’Ajuntament, sense potestat per a dir si els cartells poden estar penjats en els centres, consultarà avui a la inspecció educativa si poden romandre ahí o han de ser llevats, segons va apuntar ahir el govern local.

Anuncis

Un pensament sobre “LA VILA ENVIA A POLICIES ALS COL·LEGIS PER A SABER QUI PROTESTEN PER LES RETALLADES

  1. Els del PP, amb escassa o nul·laedisposició democràtica, se senten impunes; el segrest de la democràcia. Substrat franquista amb Fraga i altres com a corretja de transmissió.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s