1000 EUROS PER ARRIBAR A UN SOMNI

El grup de música Komfusió, compost, com ells expliquen, de “la unió de dos grups, companys i amics, de la Marina Baixa: ‘Gatxull’ i ‘Inseminació’, que s’embarquen en un nou projecte musical, al qual denominem Komfusió, és a dir ‘Com si fóra fusió‘”, ara s’han enfilat dins d’un difícil projecte com és gravar un disc de qualitat. Tasca que ja han començat a realitzar als estudis de la productora Més de Mil a València però que no podran acabar de realitzar si no aconsegueixen els 1000 euros en 36 dies que els permetran aquesta gravació en un estudi professional, la mescla del disc, la masterització i l’edició de mil copies del disc, que s’anomenarà “Retrobem els orígens

Per a aquest propòsit, han engegat una campanya d’arreplegada de fons molt interessant, doncs amb cada aportació, que pot ser des de 5 fins a 400 euros, es concediran una sèrie de “recompenses” i, com ells diuen, un etern agraïment per l’ajuda. I diem “molt interessant” perquè aquestes “recompenses” van des de xapes, enganxines i cd’s signats, fins a un concert privat de tot el grup.

Per a poder col·laborar ací teniu l’enllaç on podreu decidir quina serà la vostra aportació per a fer realitat aquest somni fruit de la il·lusió d’un grup de joves músics que pretenen “recuperar velles cançons i  adaptar-ne de noves cap a uns estils més actuals i dinàmics, per l’empremta de la terra que suposa la utilització de la dolçaina i el valencià com a llengua de cant i comunicació, i, finalment, per fonamentar-ho tot sobre una base sòlida i uns metalls potents”.

Si, malauradament, no arribaren a arreplegar els 1000 euros en els 36 dies que queden, les vostres aportacions serien retornades sense cap tipus de problema. Esperem que no siga així. Molta sort Komfusió.

Anuncis

2 pensaments sobre “1000 EUROS PER ARRIBAR A UN SOMNI

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s