EL PP REBUTJA A LES CORTS LA PROPOSTA DE COMPROMÍS DE PROTEGIR EL RIU ALGAR

Riu AlgarEl portaveu en les Corts de Compromís, Enric Morera, va presentar en l’últim ple de Les Corts una proposta per a què la Conselleria rectificara la seua decisió de fa uns mesos de no declarar el Riu Algar parc natural. Tots les grups polítics de l’Ajuntament d’Altea han demanat en dues ocasions i de manera unànime a la Conselleria que aquest paratge siga declarat parc natural, però la resposta de Conselleria sempre ha sigut negativa, argumentant falta de pressupost i que el riu ja compta amb suficient protecció.

En la Proposició No de Llei, Compromís demanava que es dotara definitivament de pressupost aquest projecte, fruit del consens entre tots els grups municipals que, a més, “pot marcar un punt d’inflexió en la protecció del nostre entorn, reforçar la nostra oferta turística i potenciar la nostra economia”. No obstant això, el PP ha estat l’únic grup de les Corts que ha votat en contra d’aquesta proposta.

Davant açò, els regidors del BLOC-Compromís de l’Ajuntament d’Altea, Toni Ripoll, Jaume Llinares i Imma Orozco han expressat la seua indignació perquè el PP local no ha explicat als seus representants autonòmics que aquesta és una proposta a la qual ells mateixos es van sumar a Altea. Aqueixa incoherència en els plantejaments dels populars, només pot significar que el seu vot favorable a la protecció del riu era una manera de llavar, de moment, la seua imatge.

D’altra banda, el BLOC considera lamentable que el grup municipal de Cipal –que ostenta les regidories de Medi ambient i Urbanisme, les més implicades en aquest assumpte- haja passat d’intentar ser el màxim defensor de la protecció del riu com a parc natural a no exercir cap pressió en aquest sentit sobre els seus socis de govern del PP en honor de l’estabilitat del seu pacte de govern. A més, és incomprensible que la nostra regidora d’Urbanisme prenga tantes mesures contra la urbanització de Margequivir en Callosa d’a Sarrià i tan poques per a impedir la urbanització del riu en el nostre terme municipal.

Finalment, el BLOC reclama una explicació als dos partits del govern local i els demana que facen la pressió que fins al moment no han fet davant dels seus representants en les Corts perquè la protecció del riu siga una realitat.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s