CAMPANYA “FES-TE AMIC O AMIGA D’ESCOLA VALENCIANA: AMB TU, COMPTEM!”

La Federació Escola Valenciana ha engegat la iniciativa Amics d’Escola Valenciana:

“Es tracta de generar un vincle social i econòmic que permeta fer realitat els principals projectes que hui du a terme l’entitat: cinema en valencià, La Gira, Voluntariat pel Valencià, campanya Sí al Valencià, Oficina de drets lingüístics…En definitiva et demanem que ens ajudes directament en la nostra tasca diària de fer del valencià la llengua oficial d’ús normal per a tots i per a tot. Amb tu, comptem”.

Formant-hi part col·labores en totes les activitats de l’entitat cívica en dos nivells. Un 40% de la quota està destinada a actuacions en la teua comarca i el 60% restant el destinem a les activats que la Federació Escola Valenciana organitza de forma conjunta a tot el País Valencià. De la quantitat total et podràs desgravar un 25% en la declaració de la renda.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s