COMPROMÍS ACUSA AL PP DE NO PAGAR A FIRA VALÈNCIA PEL CONGRES DE RAJOY DE 2008

Foto: L'Informatiu

568.511,94 euros. Eixa és la xifra que deu el Partit Popular a Fira València per un congrés que es va realitzar en juny de 2008 en què va eixir reelegit Mariano Rajoy com a president del PP. La comptabilitat de l’entitat ja ha qualificat la factura del congrés popular com a de dubtós cobrament, segons va denunciar ahir la coalició Compromís.

El fet que el patronat de Fira València, un ens amb caràcter d’associació d’utilitat pública i sense ànim de lucre, compte amb la participació de l’Ajuntament de València i de la Generalitat valenciana, fa més rellevant un deute, que curiosament l’entitat no havia reclamat. D’aquesta forma, la factura pendent del PP, que a data de 30 de juny de 2011 no s’ha fet efectiva, agreuja les dificultats econòmiques que ha patit la institució als últims anys.

El declivi de Fira València ha estat marcat per una sèrie d’irregularitats que han tacat la seua imatge i prestigi, com ja va publicar l’Informatiu. Si a principi de segle la institució es va posicionar com a tot un referent en l’àmbit internacional en l’acollida de certàmens i fires, el canvis en la gestió han estat la causa fonamental de la pèrdua d’importància.

En referència a l’impagament pel congrés, el portaveu de Compromís a Les Corts, Enric Morera, ha recordat que “Fira València és un consorci format per la Generalitat i l’Ajuntament de València, una entitat que podem considerar pública, en la qual no s’han de produir tractes de favor cap a ningú, més enllà de les relacions comercials entre empreses”. La coalició ha reclamat que s’aclarisca aquesta situació que genera “molts dubtes” al voltant de la gestió del PP de les empreses i organismes públics.

En aquest sentit, la coalició Compromís va a presentar una sèrie d’iniciatives parlamentàries en Les Corts perquè el Consell, com a membre del consorci de Fira València, aporte tota la documentació sobre este impagament. A més, el diputat del grup al Congrés, Joan Baldoví, presentarà una pregunta parlamentària per tal que Mariano Rajoy responga per què el seu partit no ha pagat a Fira València per eixe congrés.

Font: L’Informatiu

Notícies relacionades:

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s