EL CAS NÓOS ARRELA FINALMENT A TERRES VALENCIANES

Imputats els ex directors de la Ciutat de les Arts i les Ciències, Jorge Vela i José Manuel Aguilar, així com una ex directora de gestió.

Finalment el cas Urdangarín, pel qual s’investiguen diferents contractes de l’Institut Nóos amb el govern balear, l’ajuntament de València i el Consell, ha arrelat a terres valencianes. Així ho ha fet després de la imputació dels ex directors de la Ciutat de les Arts i les Ciències, Jorge Vela i José Manuel Aguilar, així com de l’ex directora de gestió d’esta empresa pública, Elisa Maldonado.

El motiu d’esta decisió és que presumptament les institucions valencianes no haurien fiscalitzat entre 2003 i 2007 els 4’5 milions d’euros que van abonar a l’Institut Nóos, que encapçala el duc de Palma, Iñaki Urdangarín, per l’organització de tres seminaris sobre l’esport i les ciutats, batejats com els fòrums València Summit.

Dins de les investigacions drigides pel fiscal Anticorrupció mallorquí, Pedro Horrach, ahir es va prendre declaració als imputats així com a quinze testimonis, entre ells, el vicealcalde de València i president de la València Turisme Convention Bureau, Alfonso Grau, i el director de Turisme València, José Salines.

BondiaNotícies

Anuncis

Un pensament sobre “EL CAS NÓOS ARRELA FINALMENT A TERRES VALENCIANES

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s