COMPROMÍS EXIGEIX QUE ES DOTE ALS BOMBERS DE MATERIAL SUFICIENT PER GARANTIR LA SEGURETAT

La diputada Mireia Mollà afirma que la manca d’equipament se suma a les retallades en el servei

La diputada de Compromís Mireia Mollà ha exigit hui “que es dote als bombers del material adequat per garantir que el seu treball es desenvolupa en unes condicions bàsiques de seguretat” i ha assenyalat que “des de Compromís no anem a admetre retallades en aquest servei, perquè no podem posar en perill a aquests professionals”.

Mollà ha explicat que “després del incendi que es va registrar ahir a un edifici de Santa Pola, on un bomber ha resultat ferit per portar un vestit obsolet, s’ha evidenciat que el Consorci Provincial no compta amb els mínims de seguretat requerits”.

En aquest sentit, la diputada de Compromís ha reivindicat al Consell i a la Diputació d’Alacant que “facen la inversió necessària per renovar de manera immediata el material dels bombers, tal i com els propis professionals estan reclamant des de fa un any, situació que fa encara més greu la desídia d’ambdues administracions a l’hora de resoldre aquestes mancances”.

Mireia Mollà ha destacat que “aquest problema en els vestits ignífugs se suma a les deficiències que pateixen els nostres bombers a causa de la mala gestió del Consell i de la Diputació” i ha recordat que “Compromís ja ha demanat en nombroses ocasions que s’augmente la plantilla en el Consorci d’Alacant, a més de que es paguen els retards als bombers, i ha criticat les retallades en personal per a les brigades forestals d’estiu”.

“És absolutament irresponsable retallar en qüestions que afecten la nostra seguretat i la dels professionals, per això el grup parlamentari Compromís registrarà una preguntat concreta sobre el cas de l’equipament i tornarà a exigir unes dotacions dignes per als serveis de bombers”, ha anunciat la diputada autonòmica.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s