PARTIT INTERNACIONAL DE RUGBI: COMUNITAT VALENCIANA CONTRA NOVA GALES D’AUSTRALIA

Esta vesprada, a les 19 hores, tindrà lloc en l’Estadi de Rugbi de la Vila Joiosa un partit internacional entre la selecció de Rugbi de la Comunitat Valenciana i Nova Gales del Sud d’Austràlia.

Serà en casa del Club de Rugbi La Vila, club de rugbi que juga en la Divisió d’Honor que és la màxima categoria del rugbi espanyol. El color de l’equip és el blau per als partits locals, i el blanc per als que juga de visitant.

En l’any 2008, va poder accedir, per primera vegada en la seua història a aquesta categoria del rugbi espanyol, gràcies a un ascens meteòric des de la categoria de Nacional passant una única temporada per la Divisió d’Honor B i aconseguint en aquesta temporada l’ascens de categoria, així com, proclamar-se campió d’aquesta.

L’estadi on juga com a local és el Camp del Pantà, una de les millors instal·lacions rugbístiques de l’estat espanyol, i que, gràcies als èxits esportius recents, sol omplir-se de públic els dies de partit, estenent així l’afició en aquesta ciutat costanera.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s