AQUEST CAP DE SETMANA, CONCERTS DE PAU ALABAJOS, CESK FREIXAS I ANDREU VALOR

El cantautor Pau Alabajos, que segueix amb la gira presentació del tercer disc “Una amable, una trista, una petita pàtria“,  farà hui un alt en Alacant. Serà un espectacle especial d’Homenatge a Vicent Andrés Estellés i se celebrarà al Casal Jaume I a les 00’00 hores. Comptarà amb la col·laboració de l’actriu Susanna Sebastià.

A més, demà dissabte 19, Pau Alabajos cantarà al Centre Cultural el Teular de Cocentaina on actuaran també els cantautors Andreu Valor i Cesk Freixas. El concert començarà  a les 19 hores i l’entrada valdrà 9 euros.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s