L’AJUNTAMENT DE CALLOSA APROVA LA GESTIÓ DIRECTA DEL PAI “ANÍBITS-MARGEQUIVIR”

Simulació de la urbanització a Anibits-Margequivir

Simulació de la urbanització a Aníbits-Margequivir

L’Ajuntament de Callosa d’en Sarrià, en sessió plenària celebrada ahir, va realitzar l’aprovació definitiva del Projecte d’Urbanització i el Programa d’Actuació Integrada per al Desenvolupament, en règim de Gestió Directa, del sector 14 “Aníbits-Margequivir”, així com el Conveni Urbanístic. Per al desenvolupament urbanístic d’aquest sector l’Ajuntament preveu una consignació pressupostària de més de 24 milions d’euros en el pròxims 5 anys.

Pel que fa al Programa d’Actuació Integrada i Conveni Urbanístic l’Ajuntament estima parcialment les al·legacions presentades en el sentit de no aprovar Projecte de Connexions Externes del Sector de manera que puga sotmetre’s a nova exposició pública juntament amb l’Estudi d’Impacte Ambiental corresponent en considerar-se que puguen estar incomplint-se alguns requisits legals i desestima les al·legacions restants.

En el Butlletí Oficial de la Província d’Alacant (BOP 15/11/2011) es fan públiques les càrregues derivades de la gestió directa del Pla Parcial, així com els compromisos d’inversió, gestió i finançament que preveu l’Ajuntament, que ascendeixen a 24.396.505,79 euros.

El 100% del finançament de les despeses de la gestió directa es repercutirà mitjançant quotes d’urbanització; és a dir, la modalitat de retribució proposada per als propietaris del sòl és la del pagament en metàl·lic. No obstant, els compromisos d’inversió i gestió que contrau l’Ajuntament a través d’una consignació pressupostària de caràcter plurianual són els següents:

  • 111.675,20 € per a l’anualitat de 2011
  • 1.640.141,89 € per a l’anualitat 2012
  • 6.108.200,36 € per a l’anualitat 2013
  • 5.838.856,51 € per a l’anualitat 2014
  • 5.836.856,51 € per a l’anualitat 2015
  • 4.858.775,32 € per a l’anualitat 2016

L’Ajuntament també aprova el Conveni Urbanístic de col·laboració per al desenvolupament i programació del Sector 14 Anibits Marguequivir a signar entre l’Ajuntament i les mercantils Complejo Residencial Fort de Bernia S.A. i Miragolf Playa S.A, fent constar expressament que el mateix queda obert a la signatura de la resta de propietaris afectats per l’actuació.

Notícies relacionades

Anuncis

Un pensament sobre “L’AJUNTAMENT DE CALLOSA APROVA LA GESTIÓ DIRECTA DEL PAI “ANÍBITS-MARGEQUIVIR”

  1. Quin desastre!!! En plena crisi estos politicuxos del nostre poble ens volen arruïnar,… i segur que ells s’omplin les butxaques. Per favor, que algú els pare els peus abans de que siga massa tard!!!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s