ACTE DE CAMPANYA ELECTORAL D’ESQUERRA UNIDA A CALLOSA

Demà dijous 17 de novembre a les 19.30 hores tindrà lloc a la Casa de Cultura de Callosa d’en Sarrià una xarrada-col·loqui organitzada per Esquerra Unida del País Valencià dins de la seua campanya electoral i on intervindran: Lluís Torró, diputat d’EUPV en les Corts Valencianes, i Toni Roderic, candidat al c0ngrés per Alacant i president d’Els Verds-PV.

Amb el lema rebélate a l’Estat Central i rebèl·lat al País Valencià, Esquerra Unida tracta de guanyar vots per fer front al bipartidisme dominant que anomenen PPSOE.

Tancaran la campanya el divendres 18 en Altea, al Centre Social de la tercera edat a partir de les 20.00 hores amb Nati García, coordinadora local EUPV-Altea, Pilar Baigorri, candidata al Congrés per Alacant, David Rodríguez, coordinador EUPV-Marina Biaxa i candidat al Senat per Alacant, i també hi estará Toni Roderic. Hi haurà concert, Miting i Sopar.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s