L’ESCOLA PÚBLICA ES DEFENSA

Plaça Manisses, València - Foto: Levante

Centenars de persones es concentren contra els plans de cessió de sòl a centres concertats

“El nostre sòl, per a les nostres escoles” va ser el lema que es llegia en la pancarta de capçalera i que ahir va tornar a traure a centenars d’alumnes, pares i professors que defensen l’ensenyament públic de qualitat, durant les concentracions realitzades a València, Castelló i Alacant.

Convocats per la Plataforma per l’escola pública, les persones que van acudir a la mobilització enfront del Palau de la Generalitat, en la plaça de Manises de València, van centrar les seues protestes en el rebuig a la intenció de la Conselleria d’Educació de cedir sòl públic per a la construcció de col·legis concertats de titularitat privada, denominats Centres d’Iniciativa Social (CIS). “No a la privatització de l’educació” van reivindicar els diferents col·lectius.

A deu dies de les eleccions generals, la manifestació, a la qual van acudir pares amb els seus fills i col·legis de diferents localitats, també va ser contra les retallades en l’educació. Així, van enumerar que hi ha famílies que no han cobrat les beques dels llibres de text o instituts que àdhuc no han rebut la partida per a despeses de funcionament i es tem pel cobrament de les nòmines docents.

Sindicats, directors, Escola Valenciana i organitzacions d’alumnes organitzaven la protesta.

Font: Levante-EMV

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s