EL CONSELL REDUEIX UN 58% LES BEQUES ESCOLARS ÍNTEGRES DEL MENJADOR EN LA MARINA BAIXA

En el col·legi Gaspar López de Benidorm aquest tipus d’ajudes es desplomen un 82%, segons l’edil d’Educació

Molest pels últims atacs que ha patit des de l’oposició, l’edil d’Educació de Benidorm, Rubén Martínez (PSOE), va tirar ahir dels números per a alertar que, en aquesta matèria, si algú no està complint amb els seus compromisos socials és la Generalitat, regida pel PP. Martínez va revelar que en la Marina Baixa la Conselleria d’Educació ha retallat en un 58% les beques íntegres a menjadors escolars, que han passat de 1.795 a tan sols 765.

En principi i durant el present curs acadèmic, aquestes ajudes, dirigides a escolars de més de 5 anys, eren les úniques que anava a atorgar la Conselleria. Però després de les nombroses crítiques rebudes, aqueix departament autonòmic s’ha decidit ara a concedir més beques que, no obstant això, seran parcials i no per la totalitat del que li costa a cada xiquet el menjador. Aquesta situació ha provocat que en col·legis de Benidorm com el Gaspar López, les subvencions s’hagen reduït en un 82%.

Enfront d’aquesta situació, Martínez va assegurar que les beques de menjadors concedides per l’Ajuntament -a xiquets de 3 i 4 anys- s’han incrementat aquest curs fins a les 156. Aquestes ajudes s’han aplicat segons uns criteris d’esforç acadèmic i de renda de les famílies que han estat censurats pel PP de Benidorm, a pesar que el conseller d’Educació, José Císcar, ha anunciat que també aplicarà aqueixos barems de renda per a les beques del pròxim curs. Per aquest motiu Martínez acusara als populars locals de “viure en l’esquizofrènia”.

Font: Información

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s