EL BLOC ORGANITZA TRES CONCERTS PER AL DIVENDRES 11 A CALLOSA

Amb el lema “Seguirem cantant ben fort!” el BLOC i el BLOC Jove de la Marina Baixa organitzen tres concerts per al proper divendres 11 de Novembre on actuaran els grups comarcals Malabarraka i Komfusió acompanyats dels veïns de la Marina Alta  Aspencat. Serà a la Plaça del Convent de Callosa d’en Sarrià a partir de les 22:30 hores.

D’aquesta manera el BLOC Jove vol fer arribar “un missatge d’optimisme i il·lusió als joves i, a l’hora, una reivindicació a tots els polítics que han perdut l’obligació de respondre i representar a les ciutadanes i ciutadans. Explicar que el bipartidisme és un model caducat que acaba portant-nos més perjudicis que beneficis. El 22 de Maig ja vam demostrar que hi ha un gran nombre de persones amb un COMPROMÍS“.

Al seu comunicat afigen que “el 20 de Novembre reprendrem aquest COMPROMÍS dels valencians, de la nostra terra i llengua, de tots els col·lectius i persones que intenten somiar i lluitar per un futur més equitatiu, igualitari i just. Aquesta vegada durem a Madrid les veus valencianes i progressistes que mereixem, fora d’aquelles que s’han quedat afòniques i han callat durant tants anys al Congrés dels Diputats i al Senat. Així, amb l’ENERGIA POSITIVA que ens toca i amb el somriure a les cares, l’onze de novembre cantarem junt a MALABARRAKA, KOMFUSIÓ i ASPENCAT“.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s