PROJECCIÓ DEL DOCUMENTAL “PASSIÓ D’EMILI DARDER” A CALLOSA

Aquest divendres 28 d’octubre a les 19.30 hores tindrà lloc en la Casa de Cultura la projecció del documental de Pere Salom “Passió, d’Emili Darder” organitzat pel Col·lectiu per la Recuperació de la Memòria Històrica de Callosa d’en Sarrià.

Els assassins de Darder no van permetre culminar projectes que aquest gran home somiava per a la ciutat de Palma i per al país. La desaparició coincideix, com no podria ser d’altra manera, amb el triomf de la ignomínia i la derrota de l’educació, dels valors, de al justícia i de la pau. Aquest treball es converteix en la biografia d’un personatge clau en la Mallorca del segle XX“.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s