MAS: “ÉS ALS EX DIRECTIUS DE LA CAM ALS QUE S’HA DE CONDEMNAR PER DANYAR LA IMATGE DE LA CAIXA I D’ALACANT”

Aitana Mas

La candidata de Compromís-Equo rebutja que Amorós demane una indemització milionària pel seu comiat

La candidata de Compromís-Equo al Congrés per Alacant, Aitana Mas, ha assegurat hui que “als qui s’ha de condemnar per danyar la imatge de la CAM i d’Alacant és als seus ex directius, tant per la seua gestió nefasta de l’entitat, com per autofixar-se sous i pensions desorbitats”.

Mas s’ha referit així a la decisió de l’ex directora general de la CAM, María Dolores Amorós, de demanar una indemnització per la decisió dels administradors del FROB d’acomiadar-la de manera fulminant i amb uns arguments que danyen, segons ella, la seua imatge i el seu honor.

La candidata de Compromís-Equo ha explicat que “és vergonyós que els ciutadans d’Alacant i de tot el País Valencià haguem d’escoltar demandes com aquestes, després d’haver perdut una de les nostres caixes més importants a causa de la gestió ineficaç d’uns directius, que només es van preocupar per omplir les seus butxaques a costa de la CAM, mentre aquesta anava ja a la deriva”.

“El que haurien de fer els ex directius es demanar públicament disculpes per com van conduir la CAM i, sobretot, retornar els diners que van autoimposar-se de manera absolutament abusiva i, per tant, actuacions com les de María Dolores Amorós són insult per a totes aquelles persones que pateixen els desnonaments dels bancs, que veuen impossible accedir a un préstec i que, en definitiva, estan patint una crisi provocada per aquesta economia especulativa”, ha reivindicat Aitana Mas.

En aquest sentit, la diputada autonòmica de Compromís Mireia Mollà ha recordat que la coalició “ja ha demanat en reiterades ocasions que els administradors de la CAM que ha designat el Banc d’Espanya compareguen en Les Corts per tal d’explicar als ciutadans d’aquesta terra què és el que es va fer amb els diners públics i amb els que ells mateix van dipositar en la caixa”.

Respecte aquesta qüestió, Mireia Mollà ha demanat al PP que “evite un discurs demagògic en la comissió d’investigació sobre la CAM que es portarà a terme al Parlament valencià, ja que, si bé és cert que s’han de demanar explicacions al governador del Banc d’Espanya, la Generalitat també ha d’assumir les seues responsabilitats per introduir a la CAM en una espiral d’economia especulativa i llençar-la a projectes ruïnosos pels seus interessos particulars”.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s