DOS MORTS I QUATRE FERITS A FINESTRAT PER LES PLUGES

Imatge del mercat dels divendres

Les pluges d’aquest matí han provocat el desbordament del barranc situat al costat del mercat setmanal que s’instal·la a la cala de Finestrat, la Marina Baixa. La força de l’aigua ha arrossegat a diverses persones i ha provocat la mort d’un home i una dona. Una tercera persona que es trobava desapareguda ha sigut trobada il·lesa. Quatre persones han hagut de ser ateses amb ferides de diversa consideració. El més greu és un pacient que ha estat traslladat a l’hospital de la Vila Joiosa amb algunes fractures, tot i que no es tem per la seua vida. Els morts són dos turistes anglesos.

El succés s’ha produït passades les onze i mitja del matí en el mercat de menjar i roba que s’instal·la tots els divendres a la cala de Finestrat. La pluja ha deixat en pocs minuts fins a 62 l/m2 a Benidorm.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s