LES TEMPERATURES CAURAN FINS A SIS GRAUS EL DISSABTE PER A PUJAR DE NOU EL DILLUNS

Les temperatures inusualment altes que es registren en els últims dies al País Valencià podrien tenir les seues hores contades, amb un acusat descens tèrmic que es produirà entre el divendres i el dissabte i que pot suposar una caiguda de fins a 6 graus.

No obstant això, aquest descens apuntat pels pronòstics de l’Agència Estatal de Meteorologia podria ser un petit parèntesi de “normalitat” climàtica. Els models a mitjà termini prevenen que la setmana vinent l’anticicló torne a envoltar la península provocant un nou repunt de les temperatures màximes fins a valors molt pròxims als actuals, mentre que les mínimes es mantindran ja en valors més baixos i habituals en aquesta època.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s