LA COMISSIÓ EUROPEA ESTUDIARÀ LES IRREGULARITATS DENUNCIADES EN EL PAI ANIBITS-MARGEQUIVIR

Situació i extensió del PAI

Situació i extensió del PAI

La Comissió de Peticions del Parlament Europeu sol·licitarà informació sobre el Pla Urbanístic Anibits-Margequivir a Callosa d’en Sarrià, que contempla la construcció de 2178 habitatges, dos camps de golf, un hotel i un aparcament en una zona declarada d’especial Protecció per a les Aus i Lloc d’Interès Comunitari en la Serra de Bèrnia. La Comissió alerta que l’Ajuntament de Callosa només haurà de seguir endavant amb el projecte si demostra que no afecta la integritat del lloc negativament.

Els col·lectius ciutadans Plataforma Callosa Sostenible i la Coordinadora d’Estudis Eòlics del Comtat han denunciat que “el projecte de macro-urbanització incompleix diverses directives europees, ja que tres quartes parts del terreny del PAI estan catalogades com a Zona d’Especial Protecció per a les Aus (ZEPA “Muntanyes de la Marina”), inclosa dins de la Xarxa Natura 2000 de la Unió Europea. A més, la zona també és un Lloc d’Interès Comunitari (LIC “Serres de Bèrnia i el Ferrer”). Per això el Parlament Europeu demana els informes necessaris a les autoritats espanyoles per a estudiar si està incomplint-se la legislació europea en aquest PAI”.

Ambdós grups enviaren aquesta denuncia al Parlament Europeu fa quasi un any, i ara es mostren satisfets de que aquest organisme s’haja posat en marxa doncs “són moltes les irregularitats que hi ha en aquest projecte”.

Notícies premsa:

Anuncis

Un pensament sobre “LA COMISSIÓ EUROPEA ESTUDIARÀ LES IRREGULARITATS DENUNCIADES EN EL PAI ANIBITS-MARGEQUIVIR

  1. Com tenen tanta poca vergonya els polítics del nostre poble d’aprovar un projecte incomplint la llei? De veritat, no ho entenc… Hauríen de dimitir tots!!!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s