L’ASSEMBLEA EQUO ALACANT RATIFICA LA COALICIÓ AMB COMPROMÍS

S’escull com a candidata a Aitana Mas

L’assemblea Equo Alacant ha ratificat la coalició Compromís-Equo per a les eleccions generals i ha escollit la crevillentina Aitana Mas com la seua candidata per a les llistes al Congrés dels Diputats.

En la reunió provincial, que es va celebrar el passat dia 24 al Centre de Congressos d’Elx, es va decidir subscriure l’acord entre Equo i Compromís per 82 vots a favor, front 34 en contra i dos blancs.

Per la seua banda, Aitana Mas, membre d’Iniciativa i regidora de Compromís a l’Ajuntament de Crevillent, serà la persona que Equo proposarà per encapçalar les llistes de la coalició al Congrés dels Diputats per la província d’Alacant.

El “sí” a la coalició de la província d’Alacant ratifica la unió d’Equo i Compromís per a les eleccions generals, després que les assemblees de València i Castelló aprovaren també l’acord aquesta setmana i escolliren, respectivament, Cristina Domingo i David Sánchez candidats per a les eleccions generals.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s