EL PLA PARCIAL ANIBITS-MARGEQUIVIR NO ACREDITA LA DISPONIBILITAT DE RECURSOS HÍDRICS

Situació i extensió del PAI

Situació i extensió del PAI

La Plataforma Callosa Sostenible i la Coordinadora d’Estudis Eòlics del Comtat, denuncien públicament que el projecte de construcció d’una urbanització, dos camps de golf i un hotel en plena Serra de Bèrnia no compta amb l’aigua suficient per al seu manteniment, la qual cosa posa en greu perill la supervivència del municipi de Callosa d’en Sarrià, dels seus habitants i de la seua agricultura. Ambdós col·lectius han presentat un Recurs de Reposició contra l’aprovació del projecte.

A més, afirmen que l’Ajuntament i la Confederació Hidrogràfica del Xúquer “realitzen un càlcul incorrecte de les dades per a donar llum verda a l’execució del projecte“.

El passat 10 d’agost l’Ajuntament de Callosa d’en Sarrià va aprovar definitivament del Pla Parcial del sector 14 «Anibits-Margequivir». El projecte contempla la construcció de 2178 habitatges, un camp de golf de 18 clots i un altre camp de golf de pràctiques. A més d’un hotel i un aparcament.

Aquestos dos col·lectius, després d’estudiar la documentació, asseguren que “queda demostrat que el Pla parcial del sector 14 «Anibits-Margequivir» no disposa dels recursos hídrics suficients per a la seua execució“.

Per llegir la nota de premsa íntegra, fer clic ací.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s