TORNA EL CINEMA A L’ESCOLA

Enguany Escola Valenciana enceta la 8a edició del programa “Cinema a l’Escola”, que faran des d’octubre fins a desembre, després d’un balanç molt positiu de participació de la convocatòria anterior, a la qual assistiren més de 60.000 alumnes i es projectaren pel·lícules a 25 poblacions valencianes.

Des de fa 7 anys aquest compromís amb el cinema en valencià ha anat sumant la col·laboració d’ajuntaments d’arreu de les nostres comarques. En l’edició anterior, el “Cinema a l’Escola” va arribar a poblacions com Alacant, Alzira, Castelló, València -amb 6.500 alumnes de col·legis d’Aldaia, Alfafar, Bétera, Catarroja, Foios, Massalfassar, Massanassa, Manises, Mislata, Pobla Vallbona, Quart de Poblet, Tavernes Blanques i València ciutat-, Agullent, Alaquàs, Alcoi, Alzira, Benetússer, Benissa, Burjassot, Calp, Castalla, Cocentaina, Godella, L’Eliana, Muro, Novelda, Ontinyent, Picanya, Sueca, Torrent i Xàtiva.

Ací podeu descarregar-se el catàleg d’enguany.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s