EL SEGON FESTIVAL “CALLOSA AL CARRER” SUPERA TOTES LES EXPECTATIVES

Moment del Ball dels Nanos

El passat dissabte 10 de setembre es va celebrar a Callosa d’en Sarrià el segon Festival Callosa al Carrer amb un gran èxit de participació. Més de 4000 persones van gaudir d’un complet dia de festa al carrer.

Callosa al Carrer és un festival organitzat pel col·lectiu l’Empelt que va oferir cultura, art i espectacles en directe al carrer, combinant-los amb degustació i concurs de tapes i una exposició de botigues Outlet. Totes les botigues i els negocis d’hostaleria que van participar són d’empreses de Callosa.

Els espectacles vam comptar amb l’assistència al llarg de tot el dia de multitud de persones que mostraven el seu entusiasme de poder gaudir i participar al carrer en un festival nou, que en aquesta segona edició ha ofert: El tradicional Ball dels Nanos de Callosa, amb els Nanos de l’Empelt i la Colla El Pinyol, Batukada Bunpada de Benissa, jocs i tallers infantils, taller de reciclatge, contacontes, Muixeranga i creació de torres humanes amb els membres de la Muixeranga de Pego, i concerts de música en directe: Chameleon Jazz Club, Pelandruska, Komfusió i Perifèrics. Tot envoltat d’un ambient festiu que ha aconseguit arribar a gent de totes les edats.

El col·lectiu l’Empelt mostra la seua gratitud a tots els participants i assistents, ja que “l’objectiu del festival era el d’acostar la cultura i l’art a tot el poble, al temps que estimular l’economia dels negocis del poble amb aquest nou aparador“.

El festival es va celebrar durant tot el dia de forma ininterrompuda a la Plaça del Convent, que a l’hora de les diverses actuacions estava plena de gom a gom.

Moment del Conta Contes

Després de l’èxit d’aquesta segona edició, el col·lectiu l’Empelt té l’objectiu de continuar realitzant el Callosa al Carrer per al 2012, per a que “aquest festival es consolide i siga un referent de la cultura popular al carrer, i ajude a fer créixer l’economia del poble“.

Callosa al Carrer va comptar amb el recolzament econòmic de més de 50 empreses del municipi i la comarca.

 

Anuncis

3 pensaments sobre “EL SEGON FESTIVAL “CALLOSA AL CARRER” SUPERA TOTES LES EXPECTATIVES

  1. Enguany no he pogut assistir al Callosa al Carrer, però m’han dit que ha segut tot un èxit. Enhorabona i endavant. L’any que ve més i millor. Ànim.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s