UN REGIDOR DEL PP ÉS PROPIETARI DEL 96% DEL SÒL DEL PAI ANIBITS-MARGEQUIVIR

Simulació de la urbanització a Anibits-Margequivir

Simulació de la urbanització a Anibits-Margequivir

La diputada d’Esquerra Unida Esther López Barceló afirma que “és un escàndol que un regidor del PP siga el propietari del 96% del sòl del PAI de Callosa d’en Sarrià“. Barceló declara que ” a mesura que anem coneixent més dades del PAI de Callosa d’en Sarrià, més inquietant ens resulta”. A més, la diputada alacantina també ha criticat “el model urbanístic absolutament insostenible”d’aquest municipi de la Marina Baixa. “Pareix que els grups polítics que aprovaren aquest PAI no s’han adonat de la situació de greu crisi econòmica que estem patint”, ha afegit.

“Per al regidor del PP propietari de la majoria dels terrenys serà un gran negoci però per a la resta de la població (no diem ja les poblacions veïnes) aquest PAI és una relíquia de l’època de la rajola”, ha explicat López Barceló. “A mesura que anem coneixent més dades del PAI -ha afirmat la diputada d’EUPV-, més inquietant ens resulta”.

La diputada d’EUPV per Alacant considera que “aquest projecte és un autèntic desastre: tres quartes parts del PAI se situen en una Zona d’Especial Protecció, ha generat oposició en localitats veïnes, com Benissa o Altea, i no compta amb vivendes de protecció oficial”. “A més, dubtem que en aquests moments de crisi econòmica algú s’atrevisca a invertir en la construcció, amb la qual cosa, probablement, aigua de molt bona qualitat anirà únicament als camps de golf”, ha criticat López Barceló.

La diputada d’EUPV ha denunciat el model d’urbanisme salvatge que, en el cas del PAI de Callosa d’En Sarriá, compta amb els vots de PP, PSOE i Bloc. “És increïble que a aquestes altures encara hàgem de criticar projectes així, quan quasi tothom ja és plenament conscient de l’absoluta insostenibilitat del model urbanístic salvatge”, ha explicat la diputada.

Anuncis

Un pensament sobre “UN REGIDOR DEL PP ÉS PROPIETARI DEL 96% DEL SÒL DEL PAI ANIBITS-MARGEQUIVIR

  1. Esta noticia está sesgada y mal intencionada.
    Todos sabemos quien es la empresa propietaria de ese 96 %
    MIRAGOLF PLAYA, tambien sabemos quien es uno de los propietarios SERGIO VIDAL, tambien sabemos que su hermano Javier es el encargado de la finca.
    Ahora bien, parece que la informacion de que Javier es Concejal del PP desde el pasado 28 de Mayo es algo desconocido para esta Diputada y para el periodista que redacta la noticia, que las propiedades fueron adquiridas mucho antes del 28 de Mayo, y que cualquier ciudadano español tiene la posibilidad de optar a ser concejal.
    La noticia pues, es maliciosa, mal intencionada y de una gran ineptitud tanto de la Sra Diputada como del periodista del diario Informacion.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s