MEDI AMBIENT REALITZA TREBALLS AL RIU ALGAR PER ELIMINAR UNA PLANTA INVASORA

Desembocadura Riu Algar, Altea

La Conselleria d’Infraestructures, Territori i Medi ambient està realitzant diverses tasques d’eliminació d’una planta invasora en la desembocadura del riu Algar després de la sol·licitud efectuada des de l’Ajuntament d’Altea. Aquests treballs es fan a través de la brigada de biodiversitat de la Conselleria mitjançant l’extracció manual de la planta anomenada científicament Hydrocotyle Verticillata. Aquesta espècie, originària de regions tropicals, és la primera vegada que es detecta al País Valencià i es desconeix com ha arribat fins a Altea.

 Jaime Sellés, regidor de Medi Ambient, destaca la perillositat d’aquesta espècie ja que “el seu comportament és perillós suposant el desplaçament d’espècies autòctones mitjançant un ràpid creixement, així com la deterioració de qualitat de l’aigua per reduir la seua oxigenació”.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s