CALLOSA APROVA EN PLENA CRISI LA CONSTRUCCIÓ D’UN GRAN COMPLEX TURÍSTIC

El Pla Parcial Anibits-Margequivir, aprovat per unanimitat, projecta un camp de golf, un hotel i 1.700 habitatges en 180 hectàrees del municipi

Ahir dimecres 27 de juliol l’Ajuntament de Callosa d’en Sarrià va aprovar, per acord unànime de tots els partits polítics en sessió plenària, el Pla Parcial del Sector 14 “Anibits-Margequivir”. L’aprovació definitiva del Consell estava pendent des de 2005, moment econòmic molt diferent de l’actual context de crisi.

Han hagut algunes modificacions en el projecte, algunes d’elles degut a les al·legacions presentades per el moviment ciutadà, el col·lectiu Callosa Sostenible, Ecologistes en Acció de la Marina Baixa o la CEEC. En total més de 600 al·legacions que es van presentar a l’Ajuntament. Tot i així continua prevista la construcció de la major part del projecte inicial.

Segons l’Ajuntament, l’objectiu d’aquesta urbanització és “situar a la localitat com un referent turístic mundial”.

Una vegada aprovat el Pla Parcial, l’Ajuntament iniciarà els tràmits per a l’engegada dels projectes d’urbanització i de reparcel·lació de la zona, per a posteriorment procedir a l’adjudicació i execució de les obres.

Notícies relacionades:

Anuncis

2 pensaments sobre “CALLOSA APROVA EN PLENA CRISI LA CONSTRUCCIÓ D’UN GRAN COMPLEX TURÍSTIC

  1. Vergonya de governants que es pensen que ens farem rics i l’únic que aconseguiran és hipotecar per sempre el nostre poble. Obriu els ulls!

  2. Deixeuvos estar d’obres faraòniques, que les hores del capitalisme estan contades. Sabem que voleu aprofitar els seus últims segons de vida per omplir-vos les butjaques, però, sincerament, vos quedareu en les butjaques plenes i sense res més!! Sou dignes de llàstima.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s