TROBATS ELS CADÀVERS D’UNA DONA I EL SEU FILL A POLOP

La policia judicial està investigant sobre el terreny la mort d’una dona i el seu fill trobats aquest matí en el domicili de lloguer en el qual residien a Polop de la Marina. Els morts són una jove de 25 anys i el seu fill de 8 anys, ambdós d’origen romanès. Segons han informat fonts de la Comandància d’Alacant els cossos presentaven signes de violència.

La Guàrdia Civil ha rebut l’alerta al migdia i després d’acudir a un dels dos habitatges del primer pis d’una casa situada a 200 metres del casc urbà, en direcció a Callosa d’en Sarrià, han començat la inspecció de l’interior del domicili en el qual jeien ambdós cossos. Se sap que la dona i el seu fill i vivien en un habitatge situat sobre un taller mecànic, havia estat llogat al propietari del taller.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s