PLENARI 29 DE JUNY

Notícia del BLOC de Callosa d’en Sarrià

El passat dia 29 es va celebrar el plenari ordinari corresponent al més de Juny. Ací teniu la gravació del plenari, disculpeu que falta d’una xicoteta part que no va poder ser gravada per motius tècnics de la càmera (falta de bateria), la propera vegada anirem millor preparats.

El plenari va ser convocat dimecres a les 9:15 h del matí, la comissió informativa corresponent al plenari va ser celebrada el mateix dia a les 9h i la informació per al plenari no ens va ser entregada fins al dia anterior a la una del mig dia. L’ordre del dia va ser el següent:

1er- APROVACIÓ DE L’ACTA ANTERIOR.

2n- EXPEDIENT DE MODIFICACIÓ DE CRÈDITS Nº 3/2011.

3er- ASSUMPTES D’URGÈNCIA.

4rt- DONAR COMPTE DE LES RESOLUCIONS D’ALCALDIA.

5é- PRECS I PREGUNTES.

La informació que se’ns va entregar, al nostre parer molt tard, era la corresponent al segon punt de l’ordre del dia: MODIFICACIONS DE CRÈDIT. On prestem principal importància a un pagament de 53000 euros de sobrecostos de l’obra del Carrer Colom, vam demanar informació respecte al tema:

  • Segons l’equip de govern, el sobrecost va ser degut al canvi d’una tuberia que no estava pressupostada des d’un principi. Ens van informar que els 53000 euros eren d’un dels pagaments, el preu final podia acendre als cent mil euros ¿…?
  • També vam preguntar per l’informe tècnic del projecte, ja que volem comprovar-ho per nosaltres mateix, i per l’empresa contractada (TYOSA)
  • Ens vam interessar per la subhasta on es va adjudicar l’obra. En definitiva la resposta no va ser gens aclaridora.

Per aquest motiu vam votar en contra de la modificació de crèdit.

Respecte a les mocions d’urgència, van ser presentades dos per part del grup BLOC i el PP. Cal destacar que el Partit Popular va votar en contra de la urgència de la moció del BLOC (Moció en defensa d’una educació plurilingüe de qualitat) sense haver llegit ni el títol de la mateixa… per tant la moció va ser rebutjada per majoria absoluta. (moció completa). El PP va presentar una moció per a la modificació de les places eventuals de l’Algar.

El grup municipal BLOC-Compromís va formular les següents preguntes:

  • La situació dels guals permanents, per què dos carrers on no es pot aparcar un té guals i l’altre no?
  • Ens vam interessar per la situació de l’arxiu municipal.
  • Vam preguntar pels permisos dels locutòris de la carretera d’Alacant.
  • I finalment vam preguntar a la regidora d’educació per quin motiu havien votat en contra de la moció d’urgència presentada pel BLOC.
Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s