TRANSPORT GRATUÏT A LES FONTS DE L’ALGAR

L’Ajuntament de Callosa d’en Sarrià ha posat en marxa un servei d’autobús gratuït per a anar des del municipi fins a les Fonts de l’Algar. Aquest servici estarà a la disposició de tothom a partir de l’11 de juliol realitzant dos viatges de matí i dos de vesprada. La parada d’aquest autobús dins de la població serà a la Plaça Quatre Carreteres. Les entrades per a gaudir de les Fonts s’hauran d’aconseguir en l’Algar.

Destacar que, com ve sent habitual, el cartell elaborat per l’Ajuntament callosí està  completament i exclusiva escrit en castellà, no complint així amb la Llei d’Ús i Ensenyament en Valencià, llengua pròpia del municipi.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s