PAGUES EXTRES PER ALS EVENTUALS DE L’ALCALDE

Nota de premsa del PSPV-PSOE de Callosa d’en Sarrià

El govern del PP a Callosa d’en Sarrià manté la seua política de “amiguisme” i premiar als que “es porten bé”. Esta és una de les poques administracions que no va rebaixar el sou dels polítics amb la coneguda baixada del 5 % dels funcionaris. Continuen en aquesta legislatura amb els mateixos sous fent cas omís a les recomanacions d’austeritat que el propi Rajoy llança a la galeria. A més premien amb dues PAGUES EXTRES al secretari eventual de l’alcaldia, és a dir, una modificació de crèdit per a habilitar 1.300 euros per al seu secretari. Aquesta mesura formava part del PLA DE SANEJAMENT DE L’AJUNTAMENT, Sr. Regidor d’Hisenda?

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s