MOLLÀ EXIGEIX MÉS BOMBERS EN LA PROVÍNCIA D’ALACANT I CRITICA LA RETALLADA DE BRIGADISTES FORESTALS EN LA CAMPANYA D’ESTIU

Mireia Mollà

La diputada autonòmica de Compromís Mireia Mollà ha destacat avui la necessitat d’incorporar més bombers en la província d’Alacant, “ja que la falta de personal que els propis efectius vénen denunciant durant anys segueix sense solucionar-se i el problema s’agreuja durant la temporada d’estiu, en la qual ja s’han produït alguns incendis, com el que ha tingut lloc en la Serra d’Escalona”.

En aquest sentit, Mollà ha demanat a la futura presidenta de la Diputació Provincial, Luisa Pastor, “que convertisca aquest en un tema prioritari només comence el seu mandat i treballe per a posar per fi solució a la falta de personal i de mitjans, a més de retards en els pagaments i falta de formació, que pateixen els bombers del Consorci, que veuen com els diners que necessiten per a millorar les seues condicions s’inverteix en sobre-costos del Museu provincial de Bombers d’Alcoi”.

Així mateix, la diputada de Compromís per Alacant ha criticat que la Generalitat Valenciana “haja decidit retallar de manera incomprensible el nombre de brigadistes forestals per a la campanya d’estiu, després que se sàpia que contractarà per a aquests mesos únicament a 115 persones, de les 460 que se sumen al servei cada any per a aquestes dates”.

Mollà ha afirmat que “les retallades no poden afectar al servei d’extinció d’incendis i menys en un territori com aquest en el qual desgraciadament els focs s’originen amb molta facilitat a l’estiu i per açò Compromís seguirà reclamant davant les institucions oportunes que es dote de mitjans a tots els serveis per a garantir la seguretat dels ciutadans i del medi ambient”.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s