EL BLOC IMPUGNA LES PLACES EVENTUALS DE L’ALGAR PER FALTA DE TRANSPARÈNCIA

Nota de premsa del BLOC de Callosa d’en Sarrià

El BLOC té un compromís amb la igualtat d’oportunitats i creiem i tenim indicis d’un procediment incorrecte en la convocatòria i l’adjucació de places.

 1. Per començar, pot haver il·legalitat en el procés de convocatòria de places. Esta no ha passat pel Comité d’empresa municipal, on hi ha representants de tots els sindicats.
 2. Les places han estat convocades de manera molt ràpida: el dia anterior a l’examen, per urgència, en el Plenari, es va aprovar una modificació sobre el nombre i la duració laboral de les places que s’havien de cobrir.
 3. La transparència de l’examen-oposició és dubtosa: apareixen notes molt altes en les proves a més de tres punts de mèrits que s’han valorat de forma molt opaca, al nostre entendre. Persones molt preparades i amb experiència en el treball a cobrir han obtingut poca puntuació en comparació amb persones sense experiència en esta faena i menys preparades, pel que fa al currículum.
 4. El dia de després de les proves i de conéixer els admesos, estos ja estaven fent faena. Calia un marge raonable d’ale·legacions abans de la incorporació dels aspirants aprovats.

Veiem, una volta més, que l’Ajuntament porta un a política poc clara i, pressumptament, d’afavorir amics, simpatitzants, afiliats o, simplement, que donar treball als callosins siga un favor que et fan els que manen. El treball és un dret que ens fa lliures. Traficar amb el treball de la gent es diu CLIENTELISME.

Anuncis

4 pensaments sobre “EL BLOC IMPUGNA LES PLACES EVENTUALS DE L’ALGAR PER FALTA DE TRANSPARÈNCIA

 1. Em sembla vergonyós el que està passant a l’ajuntament de Callosa. El senyor alcalde fa el que li dóna la gana saltant-se fins i tot la legalitat. Les coses s’han de fer bé Sr. Batiste. No pot fer el que li vinga en gana!!

 2. Vergonzoso es que nos demos cuenta de eso ahora …desde que tengo uso de razón en este pueblo el Sr. alcalde ha hecho siempre lo que le ha dado la gana…memoria selectiva…o memoria nula?? repasamos los puestos de trabajo!!!

 3. Bueno Julia, però això no vol dir que ara tingue’m que fer el mateix no? És a dir, com s’ha fet sempre….. Eixa és la frase preferida de molts callosins i callosines (“es que s’ha fet sempre aixina…”) que deuria d’anar desapareixent ja d’una volta. A vore, si està mal fet, està mal fet i prou. Comencem ja a fer les coses bé, xè, que ja toca!!! I damunt no costa, ni diners ni esforç. En canvi costa més fer-ho mal i ho fan, una i una altra. Tristíssim.

  Per cert, això de que el requisit principal siga tindre el graduat i que no el tinguen els cinc primers que han entrat…. això és de veres? és ben fort. Quina imatge pot donar un ajuntament així? “No estudies, sigues del PP (o del que siga) que ja et buscarem alguna coseta per a que faces a l’ajuntament….primer vota’ns, clar”…
  Hi ha que recordar que, en este i en qualsevol poble, els xiquets i xiquetes miren el que fan els majors, i , quin exemple els estem donant? Un moooooolt patètic…

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s