LA CRISI PROVOCA EL TANCAMENT DE RÀDIO BENIDORM DESPRÉS DE 30 ANYS EN ANTENA

Membres de Ràdio Benidorm - Foto: Información

L’emissora del 103.8, degana en la Marina Baixa i associada a la SER, s’acomiada de les ones per a convertir-se en radiofórmula

 “Açò és Ràdio Benidorm. Un equip, passe el que passe”. Amb aquestes paraules, pronunciades per la locutora Silvia Yus, va acomiadar ahir el seu últim informatiu del migdia la cadena degana de la ràdio en la Marina Baixa, deixant a les seues esquenes trenta anys d’història en el dial 103.8 de la FM i a centenars d’oïdors “orfes d’informació”, segons van destacar ahir diversos alcaldes de la Marina Baixa durant el programa especial que es va difondre per a acomiadar l’emissió.

L’emissora, que va saltar a les ones en l’any 1982, coincidint amb el Mundial de Futbol que va tenir seu a Espanya i que des de 1993 formava part de la xarxa de la Cadena SER, no ha estat aliena a la crisi i els seus actuals gerents han optat per tirar el tancament a aquest canal informatiu per a convertir-ho, des de la mitjanit d’ahir, en una radiofórmula dels 40 Principales.

Es tracta d’una decisió empresarial que ha vingut motivada per “l’actual situació de crisi, per una recessió econòmica que ens afecta a tots, però especialment als mitjans de comunicació. Parlem de periodistes, comercials, administratius o tècnics i ens ocorre el mateix que al fuster o a la mestressa de casa, amb els seus deutes i els seus problemes”, va explicar ahir l’actual gerent de l’emissora, Baldomero Giménez, qui segons fonts municipals també va recordar que Ràdio Benidorm “és història de la ciutat”.

Diversos alcaldes de la comarca, com els de Benidorm, La Nucia, l’Alfàs, La Vila o Finestrat, al costat de periodistes i professionals que han passat pels estudis de Ràdio Benidorm des dels seus inicis, van participar ahir en l’últim magazín de l’emissora, i en la seua majoria van destacar que el d’ahir va ser “un dia trist” per a la comunicació.

El tancament de Ràdio Benidorm, deixa a més temporalment a la comarca sense quasi cobertura per a escoltar la SER en FM.

Font: Información

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s