EL BLOC DE CALLOSA GRAVARÀ TOTS ELS PLENARIS

Nota de premsa del BLOC més gravació del primer plenari de Callosa d’en Sarrià

Plenari del passat dimecres 22 de juny del 2011:

El BLOC de Callosa d’en Sarrià manifesta el seu compromís amb la participació i la claredat amb l’iniciativa de gravar tots els plenaris i posar-los a l’abast de les veïnes i veïns de Callosa d’en Sarrià. A més a més, en aquest sentit, el BLOC va demanar al equip de govern que col·labore amb aquest compromís modificant l’horari actual dels plenaris (dimecres a les 9:00h), vam proposar convocar-los el dilluns o divendres per la vesprada. El portaveu del grup municipal BLOC-Compromís, Vicent Llobell, va preguntar al President (Batiste Saval) quin era el motiu per a convocar els plenaris a hores on la majoria d’els ciutadans i ciutadanes no poden acudir. Llobell: -“vull fer referència al segon punt de l’article 9 del títol preliminar de la Constitució Espanyola: Corresponde a los poderes públicos (…) facilitar la participación de todos los ciudadanos en la vida política, económica, cultural y social”- a l’hora va explicar diferents solucions per a les despeses econòmiques que podria suposar convocar els plenaris per les vesprades -“amb una rebaixa d’un 10% dels sous polítics i dels assessors es cobriria de sobra la despesa econòmica”-. L’equip de Govern va proposar debatre aquest tema en el proper plenari, proposta que va ser acceptada per unanimitat.

Ací teniu la gravació del plenari en 4 parts:

 

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s