L’HOSPITAL MARINA BAIXA ACULL UNA MARATÓ DE DONACIÓ DE SANG

Tenir entre 18 i 65 anys i pesar més de 50 kg, úniques condicions per a poder donar sang. Cada dia els nostres hospitals consumeixen la sang de 700 donants. Dóna sang.

L’Hospital Marina Baixa fa una crida de solidaritat a la població per a acudir a la marató de Donació de Sang que acollirà el centre hospitalari dijous que ve 23 de juny.

La marató, organitzada amb motiu del XXV Aniversari de l’Hospital en col·laboració amb el Centre de Transfusió del País Valencià, es durà a terme en el saló d’actes del centre de 9.00 a 13.30 hores del matí i de 17.00 a 20.30 hores de la vesprada.

La donació de sang amb prou faenes arriba per a atendre als malalts que estan ingressats en els Hospitals. Són moltes les malalties i molts els malalts que necessiten sang per a superar la seua malaltia (càncer, malalties del cor, malalts renals, trasplantaments, accidents de trànsit, cirurgia, malalts d’OCI…) i molt poques les condicions per a ser donant. Tenir entre 18 i 65 anys i pesar més de 50 kg. són les úniques condicions per a poder donar sang.

La sang que circula per les nostres venes és l’element fonamental en la majoria d’intervencions quirúrgiques que es realitzen en els hospitals i el tractament bàsic per a moltes malalties. Però la sang no es pot fabricar, l’única forma d’obtenir-la és mitjançant la donació solidària, voluntària i altruista. Quan es produeix una donació s’ajuda com a mínim a tres persones.

Cap destacar, que cada dia els nostres hospitals consumeixen la sang de 700 donants, 700 persones que han decidit dedicar 20 minutos del seu temps a algú que es troba en un hospital.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s