EL NESPRO NO REBRÀ SUBVENCIÓ PER LA “CRISIS DEL COGOMBRE”

La Unió adverteix que el País Valencià quedarà fora de les ajudes de la Unió Europea

La Unió de Llauradors i Ramaders denuncia que la major part dels productors afectats del País Valencià pels efectes del bacteri ‘E.coli’ van a quedar-se fora de les ajudes aprovades el dimarts passat per la Comissió Europea. Finalment s’aproven ajudes per valor de 210 milions que cobriran la meitat dels preus de referència de només cinc cultius: cogombre, tomaca, lletuga, pebrera i carbassó, i que hagen estat retirats del mercat des del 26 de maig al 30 de juny. Queden fóra els d’altres hortalisses i la fruita típica de l’estiu com el meló, el meló d’Alger, albercoc, préssec, pruna, cirera o nespro.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s