S’ESTRENA PÀGINA WEB DEDICADA A LES DANSES DE SANT JAUME DE CALLOSA

Danses de Sant Jaume

Danses de Sant Jaume

“Les danses de Sant Jaume, també denominades com “La Festa del Fadrí” són les festes més antigues dins de les  festes populars de Callosa d’en Sarrià, així com de la comarca. L’historiador Adolf Salvà les data en 1819, moment en què es té la primera referència escrita”.

Així comença la benvinguda a la recent estrenada pàgina web sobre les Danses de Sant Jaume de la Regidoria de Cultura de l’ajuntament de Callosa d’en Sarrià. La regidora d’aquesta àrea, Maribel Ferrándiz, ha proposat als ciutadans i ciutadanes de Callosa que col·laboren en la recollida de fotografies per a penjar-les en la web.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s