ORTIZ DEMANDA A MOLLÀ DE COMPROMÍS PER HAVER DIT QUE ÉS L’EMPRESARI IMPREGNAT DE MÉS CASOS DE CORRUPCIÓ

L’empresari alacantí Enrique Ortiz, implicat en els casos de corrupció Gürtel i Brugal, ha demandat la diputada de Compromís Mireia Mollà per haver dit què és l’empresari “més impregnat per casos de corrupció d’Espanya”, segons ha informat la portaveu adjunta del partit a les Corts, Mònica Oltra.

Oltra ha explicat que Ortiz demana a Mollà 150.000 euros per haver vulnerat el seu dret a l’honor, i ha afirmat que “el que ha de fer és deixar de ser corrupte i no denunciar els que denuncien la corrupció”. Mònica Oltra ha afegit què Ortiz “està en Gürtel, en Brugal… està en tots els llocs”, “ara el que anem a fer és a defensar-nos”.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s